Energetska masaža

Energetska masaža deluje na osnovi kitajske medicine, kjer je že več kot 4000 let znano, da je dobro počutje odvisno od zadostne oskrbe telesa z naravno življenjsko energijo. Priznanemu korejskemu fiziku, dr. Chi Kyung Kimu, je z napravo CHI WELL POINTER po dolgoletnih raziskavah prvič uspelo telesu na naraven način dovajati prosto energijo in s tem uravnavati pretok energije v telesu.

To naravno dovajanje energije sprošča blokade v telesu, ki so mnogokrat razlog za slabo počutje in bolezni. Naprava CHI WELL POINTER je kljub svoji kompleksnosti in globinskemu delovanju zelo enostavna za uporabo. Tako je namenjena predvsem partnerski terapiji kot tudi samouporabi. Naprava CHI WELL POINTER podpira telo pri delovanju, predvsem pri lajšanju kroničnih bolečin, zatrdelosti v vratnem predelu, bolečinah v hrbtu in ramenskem obroču, revmatskih bolečinah, utrujenosti, astmi, alergijah, športnih in akutnih poškodbah. Naprava je wellness produkt!

ZA OPTIMALNE REZULTATE JE POTREBNIH NAJMANJ 3-5 TERAPIJ!

Nagrade, ki so jih prejeli ChiWell pointerji:

Sestava Chi Well Pointerja in terapevtski sistem

Terapevtski sistem je sestavljen iz seta dveh Chi Well Pointerjev – južni pol (rdeča barva) in severni pol (modra barva), katera zagotavljata domačo ali profesionalno uporabo; prenosen in priročen odgovor na več kot 220 obolenj, poškodb ali stanj. Vsak Chi Well Pointer je oblikovan v naravni šestkotni obliki v za ta namen oblikovani cevki.

Ta cevka vsebuje terapevtski sistem in kanalizira energijski tok, zbran in koncentriran na podlagi para patentiranih simpatičnih leč ali anten, katere so locirane na vrhu, v centru Chi Well Pointerjev. Leče ali antene privabljajo, ojačajo in pospešijo naravno (prosto) energijo, ki je na voljo v atmosferi. Ta energija (ali Chi energija) teče navzdol po šesterorobi obliki, energetizira materiale katere Pointerja vsebujeta, in je tako kanalizirana skozi konice Chi Well Pointerjev v telo.

Zdravilni energetski tok je usmerjen skozi Chi Well Pointerja, ki sta prevlečena z 20 mikroni 24 karatnega zlata, z namenom optimalnih higienskih pogojev, uspešnosti in povratne informacije (odgovora). Četudi sta zlati konici ostri na dotik, ne bosta predrli kože.

Naprava ne zahteva nobenega umetnega ali zunanjega izvora moči, deluje brez baterij, brez električnega napajanja; Chi Well Pointer se zanaša in polni zgolj s čisto, naravno atmosferično energijo. Trije elementi, ki so v Chi Well Pointerju energetizirani z naravnim energetskim tokom so: dolgi infrardeči žarki, anioni in magnetizem.

Dolgi infrardeči žarki

Dolge infrardeče žarke ustvarja biokeramičen material, skozi katerega steče atmosferična/prosta energija (ali Chi). Žarki so oddajani v valovih velikosti med 6 in 14 mikrometra, kateri pomagajo pri povečanju temperature globokih plasti pod kožo, razširjajo kapilare krvnih žil, izboljšujejo kroženje krvi, povečujejo delovanje metabolizma in oživljajo poškodovana tkiva. Žarki tudi olajšujejo nastanek različnih encimov, kateri pomagajo pri zmanjševanju prostih maščobnih kislin in holesterola, ter pomagajo sistemu, da očisti in ozdravi sam sebe.

Anioni

Anioni (negativni ioni) izboljšujejo podrto ravnovesje anionov in kationov (pozitivni ioni) zaradi modernega načina življenja. Neravnovesje je posledica onesnaženja, nevarnega magnetnega valovanja, pretiranega tempa in s stresom povezano oksidacijo telesa. Ioni vplivajo na telesno zmogljivost sprejemanja in uporabe kisika; anioni pospešujejo dovajanje kisika v celice in tkiva, kationi pa ta proces upočasnjujejo. Anioni tudi ne nevtralizirajo proste radikale, kateri poškodujejo celično steno ter mitohondrije (proizvajalce energije v celici, služijo celičnemu dihanju). Chi Well Pointerji vsebujejo naravni anionični ogljikov prah, kateri je energetiziran s pretokom naravne energije v Pointerju in zagotavlja neprekinjen dotok anionov kjerkoli in kadarkoli ga uporabljamo.

Magnetizem

Drobcen električni tok v krvnem obtoku je znan kot pomoč pri odpravljanju celičnih izgub v krvnih žilah. Na stotine dokazanih zdravstvenih pripomočkov uporablja ta princip, pa vendar le redko uporabijo celotni potencial, ker se dovodi magnetne sile na daljavo razpršijo. Tudi prebadanje kože ni dovolj. Chi Well Pointer je bil razvit, da razreši obe težavi ter prodre več kot 40mm v globino. To se je zgodilo pri poizkusnem dajanju 600 Gauss močnega magnetnega polja v kontakt s kožo in obenem z zmanjševanjem pritiska magnetnega polja, razpršenega pod površjem. Usmerjeno magnetno polje izboljša kroženje, manjša bolečine, zmanjšuje raven holesterola in strupov, zavira proces staranja celic, pa vendar ne povzroča nobenih škodljivih elektromagnetnih valovanj. Obstajajo nevrološki dokazi, da magnetizem zmanjšuje tudi vnetja.

Ne zamudite posebne akcije

-30% popustna storitev kriolipolize

Nudimo vam -30% popust na prvi tretma kriolipolize - coolshaping. Rezervirajte svoj termin še danes in pomagali vam bomo pri oblikovanju vaše postave.