Aktualne novice

KRIOLIPOLIZA-kako mi je spremenila življenje!

KRIOLIPOLIZA-kako mi je spremenila življenje!

Dragi moji..Danes nadaljujem svojo zgodbo...ker je KRIOLIPOLIZA-za tiste, ki še ne veste kaj to je-to je metoda zmajšanja maščobnih blazinic na različnih delih telesa s pomočjo mraza. V tem postopku, ki se imenuje APOPTOZA pride do 'uničenja ali smrti' maščobne celice. Tretma se izvaja na temperaturi -10°C, naprava CRYO21 s katero delam tretmaje, torej z sondo in BREZ VAKUUMA. Tretma je popolnoma neboleč!

Želela sem povedati, da se še vedno vse vrti okoli tega postopka za zmajšanje maščobe na telesu. Na trgu je mnogo aparatur, ki delujejo na podoben način. Jaz trdim, da je naprava CRYO 21 resnično vredna svojega denarja-tukaj bi se rada zahvalila moji dragi Janji-distributerki naprave, ki mi je spremenila življenje. Pa ne samo meni, temveč vsaj 300 strankam, ki so tekom dveh let!! obiskale  moj salon in preizkusile ter nadaljevala s terapijami. Nekatere zelo uspešno, nekatere malo manj.

Naj pojasnim, da je naprava VRHUNSKA v vsakem primeru, saj do sedaj še niso iznašli bolj efektivne naprave, ki bi na nekirurški način zmanjšala maščobo na delih telesa. Tukaj bi rada poudarila, da je med tretmaji vseeno NUJNO, da s prehrano NE OBREMENJUJEMO jeter med samim postopkom. To pomeni, da uživamo hrano, ki je lahka, živa in manj mastna. Vsa navodila glede prehrane dobi stranka med samim tretmajem! Tukaj bi rada omenila zelo pomembno dejstvo: KO SE ENKRAT ODLOČITE ZA POSTOPEK, VAM TOPLO PRIPOROČAM, da bodite odločne kar se tiče spremembe življenjskega sloga, tudi prehrane in gibanja. Naj bo odločitev samo vaša in trdna❤! V nasprotnem primeru rezultati ne bodo takšni kot si jih želite! Če naprava topi maščobo, vi pa doma jeste še več kot ste pred terapijami, potem rezultati ne bodo po vaših željah.

Toliko za danes..se beremo..uživajte v lepem dnevu, Vaša Nina💖

 

  • Gallery

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Ne zamudite posebne akcije

-20€ popustana vrisovanje obrvi - microblading

Nudimo vam -20€ popusta na vrisovanje obrvi ~ microblading. Rezervirajte svoj termin še danes!