Nega obraza

NEGA OBRAZA s preparati DERMALOGICA

Dermalogica je že leta ’85 povzročila pravo revolucijo na področju profesionalne nege kože. To je bila prva linija izdelkov brez težkih olj, alergijsko problematičnega lanolina in njegovih derivatov, aknotvornih umetnih barvil, dražečih dišav, izsuševalnih alkoholov in formaldehidnih konzervansov.

Ustanoviteljici Dermalogice Jane Martin-Wurwand je s popolno predanostjo kozmetologiji v dobrih dvajsetih letih uspelo razviti celovit sistem za nego obraza in telesa in prepričati uporabnike po celem svetu. Krog klientov, ki ji zaupa je izreden – od znanih osebnosti, Hollywoodskih zvezd, do mladostnikov, ki jim problematična koža povzroča težave.

Dermalogica uporablja vrhunske naravne sestavine:

  • komplekse naravnih sestavin
  • eterična, hidroesenčna in aromatična olja
  • rastlinske in zeliščne izvlečke

Vse so iz obnovljivih virov, so brez primesi živalskega izvora in niso testirane na živalih.

Vrhunska nega obraza, z linijo Dermalogica bo osvežila vaš obraz! Koža obraza je eden izmed tistih delov vašega telesa, ki vam bo najbolj hvaležen, če se mu boste posvečali in ga redno negovali. Naj poletje živi na vašem obrazu celo leto – vse, kar potrebujete, je 60-minutna nega obraza z izdelki kozmetike Dermalogica v kozmetično-alternativnem studiu Nina. Kožo bomo temeljito očistili in primerno določili postopek nege. Sledi piling kože obraza in vratu, masaža, ki kožo ogreje in odpre pore, nato čiščenje, vlaženje in hranjenje kože z vitaminskimi preparati in pripravki glede na predhodno ugotovljeno stanje. Na koncu bomo vašo kožo zmasirali in nanjo nanesli masko, ki kožo pomiri. Koža je namreč lahko zares lepa le, če je negovana. Poleg popolnega videza vaše kože vam oblikujemo obrvi na način, ki najbolje poudari oči in ustreza vašemu obrazu. Naj vaš obraz ponovno zasije, kot bi ga poljubilo sonce.

PRODAJA IZDELKOV DERMALOGICA

Pri Dermalogici smo mnenja, da vsaka koža potrebuje posebno obravnavo. To storimo s posebno facemapping analizo s katero vam svetujemo glede izdelkov za domačo nego obraza. Dandanes lahko kozmetične preparate kupite marsikje, toda ko se odločate za nakup, je potrebno svetovanje izkušenega osebja (usposobljena kozmetičarka), preizkušanje z vzorčki (testerji) in seveda tudi nasveti za pravilno uporabo in hrambo kupljenih preparatov. Takšen celovit pristop vam nudimo v kozmetično-alternativnem studiu Nina.

Nega obraza

Ne zamudite posebne akcije

-20€ popustana vrisovanje obrvi - microblading

Nudimo vam -20€ popusta na vrisovanje obrvi ~ microblading. Rezervirajte svoj termin še danes!