Aktualne novice

(P)ostani vitka z Nino

(P)ostani vitka z Nino

Drage moji, dragi moji!

Po dolgem času naj zopet napišem par besed. Minilo je kar nekaj časa odkar sem bila nazadnje aktivna in pisala blog. Spet je napočil čas. Kot je že marsikomu jasno se zadnje čase intenzivno ukvarjam s hujšanjem-ne maram besede HUJŠANJE, ker izhaja iz besede HUJŠE in hujše ni pozitivna afirmacija, zato bom uporabila besedo VITKOST. Ja, vitkost. Ukvarjam se s čudovitim delom- mojim čudovitim strankam pomagam na poti do vitkosti. Pot do vitkosti pa ni vedno lahka.

Odločitev vsakega posameznika, da spremeni življenjski slog, prehrano in seveda, da izgubi kakšen dodaten centimeter. Z metodo, ki jo uporabljam v studiu se vse to DA! Z vsem srcem sem predana strankam. Resnično je moj cilj dolgoročen-torej, da vsaka stranka, ki se odloči prestopiti vrata mojega salona-dobi vse potrebno kar rabi na poti do cilja-cilj pa je (p)ostati vitka in zdrava vso življenje! Moja vizija zdravega, srečnega in zadovoljnega človeka je popolnoma uresničljiva za vsakega, ki mi zaupa. Rezultati vseh, ki mi zaupate so izjemni! Zavedam se, da z mojim načinom prehranjevanja orjem občutljivo polje, ki je za marsikoga nesprejemljivo. Zavedam se, da je težko verjeti, da lahko jemo kruh, testenine, riž, krompir…in se ob tem NE REDIMO! Pot je poplačana s trudom! In vse tiste, ki že pridno upoštevate moje nasvete, žanjete bogate rezultate❤.

Hvala, da mi zaupate! Ostanite blizu-kmalu si spet pišemo! Vaša Nina❤ P.S. Če se odločaš spremeniti življenje na bolje, se lahko že danes bookiraš na 1.tretma (po)ceni 35€ in posvet na povezavi www.ninastudio4190.setmore.com

Oglejte si spodaj galerijo slik PREJ-POTEM

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Ne zamudite posebne akcije

-30% popustna storitev kriolipolize

Nudimo vam -30% popust na prvi tretma kriolipolize - coolshaping. Rezervirajte svoj termin še danes in pomagali vam bomo pri oblikovanju vaše postave.