Izjava o zasebnosti

Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:
Kosmetische/Slim studio
Dobrava 48
2360 Radlje ob Dravi
Slovenija

Kosmetische/Slim studio se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Kosmetische/Slim studio. Z uporabo spletnega mesta www.nina-studio.si/de soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran Kosmetische/Slim studio lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.

Med te podatke sodijo:

  • naslov IP 
  • vrsta brskalnika 
  • imena domen 
  • čas dostopanja 
  • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Kosmetische/Slim studio te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Kosmetische/Slim studio zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Kosmetische/Slim studio lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav 
  • obveščanja strank o novostih na spletni strani 
  • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Kosmetische/Slim studio nudi 

Varovanje osebnih podatkov

Kosmetische/Slim studio se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Nicht Verpassen spezielle Aktion

-30% Rabattzum Cryolipolyse-Service(RABATT ist immer am ERSTE Behandlung!)

Wir bieten Ihnen -30% Rabatt auf die erste Cryolipolyse - Coolshaping. Buchen Sie Ihren Termin noch heute und wir helfen Ihnen bei der Gestaltung Ihrer Bestellung.